Adviseur Buurtcirkel 16 á 24 uur p/w

Ben jij de zorgprofessional die zorgt dat cliënten zoveel mogelijk meedoen in de samenleving?  Wij zoeken een Adviseur Buurtcirkel voor 16 á 24 uur in de week.

Wat houdt je werk in?
Als adviseur Buurtcirkel help je in het gehele land bij het opstarten van nieuwe Buurtcirkels en ondersteun je bestaande Buurtcirkels. Een Buurtcirkel is een groep van 9 tot 12 cliënten met een (licht) verstandelijke en/of psychiatrische beperking die samen een netwerk vormen waarin zij elkaar ondersteunen. Buurtcirkel draagt bij aan ontwikkelen en inzetten van talenten van deelnemers. Het effect is meer zelf- en samenredzaamheid en minder afhankelijkheid van zorgprofessionals.

Je ondersteunt en adviseert de projectleiders en buurtcirkelcoaches in de visie en werkwijze van Buurtcirkel. Als adviseur denk je mee welke initiatieven en contacten in de wijk van belang zijn voor de deelnemers van de Buurtcirkel. En je geeft trainingen om kennis over Buurtcirkel over te dragen. Je bewaakt het concept Buurtcirkel en zorgt samen met de externe opdrachtgever voor een juiste uitvoering van de onderliggende overeenkomst. Tevens ben je (mede)verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het concept Buurtcirkel.

Onder regie van +Vijf zijn er nu Buurtcirkels in o.a. Zaanstad, Venray, Arnhem, Breda, Utrecht en Amsterdam. En dit jaar zullen er meerdere nieuwe Buurtcirkels bijkomen.

Wat bieden wij?
Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring ontvang je een brutosalaris tussen € 2.345,- en € 3.505,- (cao Gehandicaptenzorg, FWG 50) op basis van een werkweek van 36 uur. Je krijgt een tijdelijk contract van een jaar. Daarnaast kun je keuzes maken in je secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een collectieve (zorg)verzekering, fietsplan, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen of verkopen en een studiekostenregeling. Ook bieden we mogelijkheden tot het volgen van trainingen, opleidingen en curssusen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding aangevuld met aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken.
  • Kennis van en ervaring met mensen met verstandelijke en/of psychiatrische beperkingen en/of MO status.
  • Adviserende en didactische vaardigheden.
  • Je werkt landelijk dus een eigen auto is noodzakelijk (vergoeding € 0,38 per km).
  • Een VOG aan te vragen voor indiensttreding.

Enthousiast?
Twijfel niet en solliciteer voor 12 maart a.s. We gaan graag met je in gesprek. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie? Bel dan met Ruud van der Kind op 010-310 08 35.

SOLLICITEER DIRECT