Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

De overheid heeft maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Voor alle activiteiten die wij vanuit +Vijf organiseren, houden wij ons aan deze maatregelen en volgen wij het advies van het RIVM en de GGD. Voor Buurtcirkel onderschrijven wij daarnaast het gehanteerde beleid van alle uitvoerende organisaties en de betreffende gemeenten.

Ook voor Howie the Harp Nederland geldt dat alle klassikale activiteiten worden opgeschort tot er nadere informatie beschikbaar is. Wij vinden het heel spijtig, maar willen uiteraard niemand onnodig in gevaar brengen. Met het team van Howie bieden we (digitale) alternatieven t.b.v. het curriculum.

Het evenement de Dag van de Ervaringsdeskundige (DVDED2020) is geannuleerd. Wij hopen – en gaan er voorlopig vanuit – dat DVDED na de zomer alsnog kan plaatsvinden, maar wachten nu eerst de ontwikkelingen af. Alle verkochte kaarten voor het evenement blijven geldig.

Zodra wij meer informatie kunnen geven over de te nemen maatregelen, tussentijdse oplossingen of nieuwe data, laten wij weer van ons horen.

Voor algemene vragen over Buurtcirkel kan je contact opnemen met Ruud van der Kind via Ruud.van.der.kind@pameijer.nl of 088 271 16 72. Deelnemers van een Buurtcirkel kunnen met hun vragen terecht bij hun Buurtcirkelcoach.

Voor vragen over de opleidingen van Howie the Harp of de Dag van de Ervaringsdeskundige kan je contact opnemen met Natalie Bunschoten via Natalie.Bunschoten@pameijer.nl of 088 271 16 18.