Vacature Management Assistent

Wij zoeken een ervaren duizendpoot die verantwoordelijk is voor de gehele administratieve ondersteuning van het team.

Ervaren Management Assistent (op directieniveau) in de zorg in Rotterdam Centrum


Een job die ertoe doet

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Dat drijft ons elke dag. Wij geloven namelijk dat iedereen ertoe doet.

+Vijf is een initiatief van Pameijer. Het is een klein en zeer dynamisch team dat zorgt voor de ontwikkeling, optimalisatie en verkoop van programma’s die bijdragen aan succesvolle deelname van kwetsbare mensen in de samenleving.

Management Assistent B
voor 24 – 32 uur per week

Wat houdt je werk in?
Wat niet? Jij bent de duizendpoot die verantwoordelijk is voor de gehele administratieve ondersteuning van het team +Vijf en handelt van alles en nog wat af. Daaronder valt bijvoorbeeld het plannen van afspraken en het organiseren van (landelijke) bijeenkomsten, het verzenden van informatie, het versturen van facturen en het (mede) bewaken van onze cashflow. Je beantwoordt de telefoon, geeft informatie en beheert de agenda van het team. Je maakt documenten digitaal op, verwerkt en bewerkt ze, soms in het Engels. Verder archiveer je documenten. Ook onderhoudt je namens ons contact met de ondersteunende afdelingen van Pameijer zoals ICT of de financiële administratie. En je denkt mee, en zegt het, als iets beter kan.

Wat neem je mee?
• Minimaal een een mbo diploma.
• Minimaal 4 jaar werkervaring als ervaren Management Assistent (op directieniveau)
• Goede kennis van MS-Office.
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift en goede beheersing van het Engels.
• Verklaring Omtrent Gedrag (aanvragen op naam van Pameijer voor indiensttreding).

Wat zijn je kwaliteiten?
Je handelt zelfstandig en bent in staat om kritisch naar werkprocessen te kijken. Je bent iemand die structuur aanbrengt, accuraat werkt en zelf initiatieven neemt. Problemen los je creatief op.
Je behoudt een ‘helikopterview’ en kunt goed met stress en deadlines omgaan. Je bent het visitekaartje van +Vijf, communicatief zeer vaardig. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een pragmatische, no-nonsense houding. Sleutelwoorden zijn hier logica en doorpakken. Kortom, je gebruikt je gezonde verstand.

Waar kom je te werken?
Het team van +Vijf is landelijk en internationaal actief. Daarom beheers je het Engels in woord en geschrift. We onderhouden relaties met onder andere contactpersonen en beslissers van gemeenten, organisaties in het sociaal domein en bedrijven in de private markt. We werken vanuit Spaces aan het Hofplein.

Wat bieden we je?
Een job die ertoe doet als lid van een zelforganiserend team bij een van de grootste aanbieders van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking in Rotterdam en omgeving; een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging; afhankelijk van opleiding en relevante ervaring ligt je salaris tussen €1.940 en €2.967 (cao Gehandicaptenzorg, FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek. Pameijer stimuleert iedereen om zichzelf te ontwikkelen en in te zetten voor anderen. Dit draagt bij aan een samenleving waar iedereen ertoe doet.

Ben je enthousiast?
Wil je meer weten over de inhoud? Bel dan met +Vijf directeur Jan Alblas op 010 – 271 00 00. Of meld je vandaag nog aan, in ieder geval vóór 14 maart a.s. door ons je cv met een pakkende motivatiebrief te sturen via deze link.